Известие

Collapse
No announcement yet.

Млада жена в малка кола – агресия на пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Старото Туинго
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Не беше млада жена в малка кола, ами малка жена в голяма кола.Дребно, русо в джип Мерцедес - черен естествено.На излизане от мола, като се изкачвах от -1 на нулевото ниво се минава по нещо като тунел с обратен завой, та като се изкачвах точно на завоя срещу мене се появи това чудовище - слиза надолу и взема завоя от вътрешната страна - демек в моята лента.Спряхме без произшествие, мацката се коригира в правилната лента, като същевременно засече спускащата се след нея кола и не пропусна да си отвори джама и да ми извика - къде караш бе простак.Онемях, после осъзнах че е безмислено да и отговарям.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Има в Перник едно много хубаво кръстовище с още по-хубав светофар. Дясната лента е за направо, а лявата само за наляво. Има си и секции само за наляво и само за направо.
        Та там в лявата лента, редовно се престрояват тарикати, с цел да се прередят, но като дойде зелено за наляво и става от задните една...
        Та в лявата се насади някаква високомерна кучка с БМВ Х-5. Както оглеждаше високомерно останалите около нея.
        Тъкмо зад нея се престрои една с джип Мерцедес и светна зелено за наляво и стана цирка.
        Тая отпред стои и се чуди на къде да хване, а тая отзад бие с ръце по клаксона и тръгва да избута другата, та да завие на ляво.
        Изобщо две истерии се събраха и стана голям смях.
        Добре, че дойде отнякъде полиция и ги озаптиха, защото двете слязоха от джиповете и се хванаха за косите.
        Няма нужда да казвам, че нито една не си беше дръпнала ръчната и останалите се спуснахме да ги спираме.
        Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:46.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Да ви кажа, мъж в малка кола е още по-голяма напаст. Обикновено такива карат хора със ... скромни шофьорски способности, така да го кажем.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Да ви кажа, мъж в малка кола е още по-голяма напаст. Обикновено такива карат хора със ... скромни шофьорски способности, така да го кажем.
              Те са жени, под прикритие.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                Те са жени, под прикритие.
                Хахахаха, не исках да съм толкова краен
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ето ви една " мъжкарска "кола
                  Attached Files
                  ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                    Ето ви една " мъжкарска "кола

Има и специален аеродинамичен пакет за междупланетни пътувания. Нещо като "Ентерпрайз" от Стар Трек.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Да повдигна темата, че ми е интересна.
                      Е това ми хареса много от поста на Drago - цитат:
                      Друга тенденция забелязвам: преди само мъже се опитваха да се предреждат на светофарите . А вчера една жена се опита да ми се предреди. Казвам - само се опита . Първо реших , че ще прави ляв завой и се изнася. Да ама не. Кви оптимисти има - да се опитват да дръпнат на алфа !
                      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Аз гласувам за Опел Корса . На няколко пъти ми се е случвало да се разправям с някакви малолетни кучки, нацапотени с достатъчно Кондьотен, мислещи себе си за мутреси и представящи си, че Корсата е X6....
                        а иначе тия с джиповете съм ги еб*л в майните, хич не им обръщам внимание, понеже не ми се спори с лейка. Интересното е, че много пъти са ми правили път точно псевдо фолкаджиики с лъскави джипове...явно съм им симпатичен
                        Мадама с Пежо 206 ми отнесе чисто новата кола от задния до предния калник. Бях я купил точно преди 2 седмици...още беше на няма и 200 километра и тая я батиса. Тръгна да бяга, но за нейно нещастие бях на балкона и я видях точно как ми съсипа колата, освен това се задръсти уличката пред нас и имах време да слезна да я сгаща. Като слезнах директно й отворих вратата и я изкарах отвътре оная съвсем нагло ми каза "ее кво толкова съм направила....нали и мойта кола е ужулена" Ядосах се повече затова, че се опита да избяга, а не толкова заради учуканата ми кола. Ама толкова нагло тръгна да си ходи, без дори и да слезне да види какво е направила, сякаш аз съм под нивото й и няма значение какви щети ми е нанесла мастията гадна. Накрая като казах КАТ почна да се моли и да реве, защото се оказа че изобщо няма шофьорска книжка
                        Last edited by ves_v8; d.m.y г., 22:19.
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

И как завърши историята..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            И как завърши историята..?
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Да изровя темичката от прахта. Не е жена, но ето как лесно се справят с агресията по-пътищата в Израел. http://www.youtube.com/watch?v=FwKq9...ayer_embedded#!
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 16:19.

Comment

Ми то и ние натам вървим....за съжаление....Аз от известно време се движа със заключена кола непрекъснато. Незнам кой къде ще реши, че му преча и
                                http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                                159 1.9JTDm
                                156 1.8TS ...exxxx
                                145 1.4TS ...exxxx

Comment

Working...
                                X